Bitcoin har fremdeles noen få flere motstandspunkter å møte

Bitcoin Future har skutt forbi 11 600 dollar-merket og er nå bare sjenert for å handle for 11 700 dollar. 300 dollar mer å gå og bitcoin kan nå 12 000 dollar, noe som er ansett som et seriøst nivå for verdens største digitale valuta etter markedskapital.

Bitcoin fortsetter å skyte opp

Noen analytikere mener at dette er starten på noe ganske stort, selv om det kan være litt tidlig for bitcoin-fans å bryte ut champagnen. Mens det går bra for bitcoin, er det fremdeles noen alvorlige motstandspunkter som valutaen må passe på, i tilfelle både $ 12K og $ 13K.

Jesse Proudman – administrerende direktør for krypto hedgefond Strix Leviathan – forklarte i et intervju:

Bitcoin’s spretter fra sine lave mars, styrket av den iøynefallende ytelsen til andre storkapselkryptoer, har absolutt den første indikasjonen på begynnelsen på et bredere tyremarked. Den virkelige testen vil være om bitcoin kan bryte både $ 12.000 og $ 13.000, og legge ut høyere høydepunkter over de fortsatte markedsstevene i 2019 og 2020.

Det første følelsen er at bitcoin har det som trengs for å stige utover $ 15.000 i de kommende ukene, men for å gjøre dette, må det først overgå disse to første nevnte nivåene og holde seg over dem med letthet. Derfra vil det sannsynligvis ha en enklere tid når du krysser $ 15K-linjen, og dermed bringer den nærmere hele tiden på 20.000 dollar når vi er klare til å ta farvel med 2020.

Jon Pearlstone – utgiveren av Crypto Patterns nyhetsbrev – så også på bitcoin’s nåværende prisbevegelser og ga ideene sine om hvor valutaen kunne gå i løpet av de kommende månedene. Han uttalte:

Mens bitcoin nåværende trekk høyere over $ 11 500 er et annet bullish tegn, for nå, er det først og fremst et trekk høyere retest av helgens topp på rundt 12 000 dollar. Hvordan pris og volum reagerer hvis bitcoin når 12 100 dollar – 12 500 dollar vil være viktig. Hvis bitcoin kan bryte det viktige motstandsnivået på $ 12 500, så vil neste mål være den forrige syklusen høy rundt $ 14 000. Hvis prisen faller fra den $ 12 500-serien, vil den første støtten være $ 10 500.

Han uttalte videre at hvis valutaen falt fra 10 500 dollar, ville det neste støttenivået ligge på rundt 9 500 dollar. Han ga gode nyheter ved at begge disse nivåene viste stor styrke under bitcoin siste flash-krasj. Selv om fans naturlig nok håper flere fall ikke kommer.

Ikke flere dråper, vær så snill!

Uansett virker bitcoin klar for solid vekst de kommende ukene og månedene med tanke på hvor lenge denne okseløpet har vart og hvor mye valutaen har skutt opp. Bare i løpet av de to siste ukene har verdens cryptocurrency økt med nesten 30 prosent.

I tillegg betyr disse siste månedene at vi kommer ned på ledningen med det amerikanske presidentvalget, som sannsynligvis vil gi bitcoin et enda større løft mot slutten av året.