Bitcoin Era testen en ervaring

Marge Handel

Bitcoin Era stelt beleggers in staat aan margehandel te doen. U vindt alle valutaparen die met een marge kunnen worden verhandeld en hun maximaal mogelijke hefboom in de Bitcoin Era kennisbank.

Gewoon om een paar voorbeelden te geven die de valutaparen (Base/Quote) en leverage beschikbaar tonen.

Wat 5x leverage betekent is dat u, bijvoorbeeld, een XBT/EUR €1000 trade kunt openen met slechts €200.

  • XBT/EUR – 2, 3, 4, 5
  • XBT/USD – 2, 3, 4, 5
  • XBT/GBP – 2, 3
  • XBT/CAD – 2, 3
  • XBT/USDT – 2, 3

U kunt gemakkelijk afleiden dat EUR en USD de beste basisvaluta’s zijn om aan te houden als u een hefboom wilt gebruiken op Bitcoin Era, omdat de andere valuta’s beperkter zijn in de hoeveelheid hefboom die u kunt gebruiken.

Als u op marge wilt handelen, moet u de standaard handelscommissies betalen die in de vorige sectie zijn besproken, plus wat extra commissies voor het voorrecht. Er is echter geen commissie voor de afwikkeling van een marginpositie.

Handelen op marge stelt Bitcoin Era’s fondsen bloot in plaats van uw eigen fondsen, en daarom moet u om een margepositie te sluiten deze liquideren of sluiten om de margefondsen van Bitcoin Era te herstellen.

Het vereffenen van een positie betaalt Bitcoin Era fondsen direct uit uw rekeningsaldo terug, zonder dat u een slothandel in de markt hoeft te doen. Bij de afwikkeling verwerft u de activa die u oorspronkelijk van de markt ontving toen u de positie opende.

Settlement stelt u in staat uw marginpositie te verlaten tegen de oorspronkelijke openingskoers en zonder handelscommissies.

Margecommissies worden berekend op basis van de totale waarde van de order. De aangehouden zekerheden worden niet van dit bedrag afgetrokken.

Voor long posities worden margecommissies in rekening gebracht bij voorkeur op basis van de koersvaluta van het valutapaar van de positie. Voor shortposities worden margevergoedingen in rekening gebracht met een voorkeur voor de basisvaluta.

Steun

Bitcoin Era biedt 24/7 ondersteuning, en de beste manier om in contact te komen is via chat. Ik heb gemerkt dat de mensen die de chat beheren goed geïnformeerd zijn en in staat zijn om vragen binnen enkele minuten te beantwoorden.

Account Manager voor VIP klanten

Bitcoin Era-klanten die het platform actief gebruiken om grote bedragen te verhandelen, hebben een accountmanager die beschikbaar is om hen te helpen en een forum voor ideeën te bieden.

Mijn account manager is absoluut geweldig geweest. Hij heeft me bijvoorbeeld een paar uur lang uitgelegd hoe margehandel werkt op Bitcoin Era via Zoom screen sharing, en hij is ook beschikbaar voor snelle vragen op Whatsapp en via e-mail.

Het handelen en kopen van cryptocurrencies kan soms ontmoedigend zijn vanwege hun technische aard, dus het hebben van een accountmanager om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u de dingen op de juiste manier doet is van onschatbare waarde.

Het beste aan ons Bitcoin Era Account Management is dat het gratis is! U krijgt toegang tot een industrie-expert die zal proberen uw individuele behoeften te begrijpen en u de juiste oplossingen zal bieden. Als onderdeel van het programma kunt u zo vaak als u wilt een beroep doen op uw persoonlijke accountmanager om hulp te krijgen bij zaken als handels- en financieringsproblemen, platformstoringen of de OTC-desk.